KOSGEB tarafından KOBİ'lere verilen 50.000 TL faizsiz kredi ile ilgili olarak daha önce buradaki yazımızda sizlere detaylı bilgi sunmuştuk. KOSGEB 50.000 TL faizsiz kredi başvuru sonuçları bugün 27 Şubat 2017 tarihi itibariyle açıklanacak.  KOSGEB 50.000 TL faizsiz kredi başvuruları nasıl ve nereden sorgulanır? işte detaylar; internetten KOSGEB 50.000 TL faizsiz kredi başvuru sonucu sorgulama 50.000 TL faizsiz kredi sonuçları 27 Şubat 2017 tarihinde adresinden duyurular kısmından açıklanacak. şu saat itibariyle henüz başvuru sonuçları açıklanmadı.Açıklandığında başvuru sonuç sorgulama linki ve başvuru sonuç listesi konusunda sizlere detaylı bilgiler sunacağız. 50.000 TL faizsiz KOSGEB kredisi nasıl uygulanacak? 50.000 TL faizsiz KOSGEB kredi hakkı kazananlar 12 ay boyunca herhangi bir ödeme yapmayacak.  12 aydan sonraki sürede  ise üçer aylık eşit taksitler halinde ödenebilecek.Ödeme vadesi 36 ay olacak

KOSGEB faizsiz kredi banka hesaplarına ne zaman aktarılacak?

KOSGEB 50.000 TL faizsiz kredi sonuçları 27 Şubat 2017 tarihinde açıklandıktan sonra paranın başvuran KOBİ'lerin hesabını en kısa sürede aktarılması bekleniyor. 50.000 TL faizsiz kredinin esnafların hesabına ne zaman aktarılacağı daha doğrusu tam tarihinne zaman olacağı konusu daha sonra netleşmiş olacak.

Başvuru sonuçları 

KOBİ'lerden başvuru öncesinde KOSGEB veri tabanına kayıtlı olma şartı aramadıklarına işaret eden Özlü, "Desteğe hak kazanan KOBİ’lerin, kredi kullanımından önce KOSGEB veri tabanına kayıt olmaları ve onaylı KOBİ Bilgi Beyannamelerini oluşturmaları gerekecektir. İnşallah 27 Şubat 2017 tarihinden itibaren kredi faiz desteğine hak kazanan işletmelerimiz belli olmaya başlayacak. Hak kazanan işletmelerimize SMS ve bilgilendirme e-postası göndereceğiz. Bu aşamadan sonra belirlenen işletmeler bankalara başvurarak kredi işlemlerini başlatabileceklerdir. Akbank, Denizbank, QNB Finansbank, Garanti Bankası, Halkbank, İş Bankası, Vakıflar Bankası, Yapı ve Kredi Bankası ile Ziraat Bankası ile protokol yaptık" açıklamalarında bulundu.
Editör: TE Bilisim