Yılbaşı İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar, Yeni yıla sayılı günlerin kaldığı şu günlerde bankalar yılbaşı için uygun faizli kredi uygulaması başlatmış durumda. Yılbaşına özel kredi uygulamaları ard arda gelmeye başlamış bulunmaktadır. 2020 yılına yeni yıl kredisi ile girmek isteyen bankalar nakit ihtiyaçlara göre uygun kredi ve avantaj sağlayan banka kapsamında karşılamaktadır. Faiz oranlarının düşmesinin ardından bankalar yılbaşına özel olarak düzenledikleri özel ihtiyaç kredisi kampanyasına son sürat devam etmektedirler. Geçtiğimiz yıl içerisinde faiz oranı 1.79 ve 1.40 oranında seyrederken şimdilerde ise 0.98 oranına kadar gerilemiş bulunmaktadır. 3 ay ertelemeli olarak verilen kredilerin vadeleri 5 yıla kadar çıkmış bulunmaktadır. Bankalardan 2019 – 2020 yeni yıl kredisi kampanyaları ard arda geliyor. Yılbaşı kredisi ile yeni yıla girerken bankalar en uygun faiz oranlı kredi uygulaması için birbirileri ile yarışa girmiş bulunmaktadır. Yılbaşı kredisi vererek en uygun ihtiyaç kredisi vererek müşterilerine kredi uygulamalarını sunarken 2020 yılı için düzenledikleri kredi kampanyaları da 2020 yılı için ödemeli kredi avantajları ile oldukça cazip hale gelmektedir. Hangi banka ne kadar faiz ile kredi imkanı tanımakta haberimizin devamında bulabilirsiniz.

İhtiyaç Kredisi Nedir?

İhtiyaç Kredisi Nedir? İhtiyaç kredileri, kullanılan diğer kredilere göre düşük faizli ve kısa vadeli olmaktadırlar. Bu tarz kredi seçenekleri için bankalar gerçekleştirdikleri yeni uygulamaları sayesinde artık şubeye gitmeden ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün hale gelmiş bulunmaktadır. Şubeye gitmeden ihtiyaç kredisi için cep telefonunuzdan ya da internet üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Bu şekilde başvuru sağlanılan kredi tipi bireysel kredi olmaktadır. Kişinin ticari amaç gütmeyen ihtiyaçlarını karşılamak adına kullandığı kredi olmaktadır. Bu tarz krediler yalnızca bireysel başvurular için geçerli olmaktadır.

Şeker Bank

Şeker Bank, Banka müşterileri için düzenlediği yeni yıl kampanyasında günlük 8TL’den başlayan taksit seçenekleri ve 3 ay taksit erteleme imkanı da vermektedir. Şeker Bank Müdür Yardımcısı yaptığı açıklamasında Şeker Bank olarak ihtiyaç sahipleri için yeni yıla girerken bütçelerini zorlamadan finansman sunalım istedik. Düzenlediğimiz yeni yıl kredi kampanyası ile kredi talebinde bulunan müşterilerimize uygun taksit seçenekleri ve taksit erteleme imkanları ile ödemelerini rahatlıkla gerçekleştirmelerini sağlayacağız, açıklamasında bulundu.

İş Bankası

İş Bankası, yeni yıl ihtiyaç kredisini kişiye özel olarak hazırlamaktadır. Kişiye özel faiz oranları ile sunulan kredi, geri ödemede 60 aya varan vadeler sunulmaktadır. Kişiye özel hazırlanacak olan faiz oranı kişinin, müşteri ilişkileri, risk durumu, kredi tutarı ve kredi vadesine göre değişiklik göstermektedir. Kredi kullanmak için SMS ile başvuru sağlayabilirsiniz. SMS ile başvurmak için nakit, TC Kimlik no, kredi tutarı ve aylık gelir bilgilerinizi 4402’ye SMS göndererek başvuru yapabilirsiniz. Banka müşterisi olmayanların İŞ Bankası Telefon Şubesini cep telefonundan araması gerekmektedir.

Alternatif Bank

Alternatif Bank, Bankanın düzenlediği yılbaşı kampanyasından kullanmak isteyen müşterilerimiz, % 1.04 oranından başlayan faiz ve esnek geri ödeme seçenekleriyle 60 aya varan geri ödeme seçeneklerinden faydalanabilmektedirler. Alternatif Bank yılbaşı kredi avantajı için tüm şubelerinden başvuru sağlayabilirsiniz.

Garanti Bankası

Garanti Bankası, bankanın düzenlediği yeni yıl kredisi avantajlı faiz oranlı kredi kampanyası 31.12.2019 tarihine kadar geçerli olmaktadır. Bankanın düzenlediği kredi kampanyasında faiz oranı 0.99’dan başlamaktadır. Kullanılan kredinin miktarına göre de kredi geri ödemesi 60 aya varan vadelerde olmaktadır. Kredi kullanmak isteyen vatandaşlarımız Garanti BBVA şubelerinden, www.garantibbva.com.tr adresindeki internet şubesinden, Garanti BBVA Mobil'den ve 444 0 335 anında kredi hattından başvuruda bulunabilirler.

TEB

TEB, Banka düzenlediği yeni yıl kampanyası kapsamında 36 aya varan geri ödeme seçenekleri ve 0.98 faiz oranından başlayan uygulaması ile kredi seçenekleri sunmaktadır. 3 ay ile 60 ay arasında değişen ve 3 ay erteleme imkanı sunulan yeni yıl ihtiyaç kredisinden faydalanmak isteyen yeni TEB müşterileri başvurularını, Cepteteb internet, mobil bankacılık ve çağrı merkezleri aracılığı ile gerçekleştirebilmektedir.

Deniz Bank

Deniz Bank, Banka yeni yıl kampanyası kapsamında düzenlediği, özel avantajlı ihtiyaç kredisi faiz oranı 0.99 oranından başlamaktadır. Kullanılan kredi geri ödeme seçenekleri ile de 60 aya varan vade seçenekleri bulunmaktadır. 2020 yılına özel olarak hazırlanan kredi seçeneklerine başvuruda bulunmak için cep telefonunuzdan yeniyıl yazıp, bir boşluk bırakarak TC kimlik numaranızı 3280’ne SMS atarak ya da www.denizbank.com üzerinden rahatlıkla başvuru sağlayabilirsiniz. Yaptığınız kredi başvuru sonuçlarını hemen adınıza SMS ile bilgilendirme gerçekleştirilmektedir.

Finans Bank

Finans Bank, Banka yeni yıla özel olarak günde 15TL’den başlayan taksit imkanları ile ihtiyaç kredisi sunmaktadır. Geri ödeme seçeneklerinde taksitler 3 aya kadar erteleme sağlanabilmektedir. Kullanılan ihtiyaç kredisinin geri ödeme seçenekleri arasında 60 aya varan taksit seçenekleri de bulunmaktadır. Banka müşteriler ihtiyaç kredisi başvurularını SMS ve cep şubelerinden yapabilmektedirler. Banka müşterisi olmayanlar, başvuru sağlamak için TC kimlik numaralarını 5030’a SMS atarak, qnbfinansbank.com adresinden başvuru sağlayabilirler.
Editör: TE Bilisim