Türkiye bankacılık sektörünün önde gelen özel bankaları arasında yer alan Akbank, profesyonel kadrosunu güçlendirmek için yenilikçi programlar ve eğitimler gerçekleştirmeye devam ediyor. Akbank Demo stajyer 2020 programı başvurularının resmen başladığı duyuruldu. 22 Ocak Çarşamba tarihi ile Akbank kurumsal internet sitesi üzerinden kamuoyuna duyurulan stajyer alımı hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde yer alıyor. Akbank'ın personel alımında büyük ölçüde rol oynayan "Akbank Demo" stajyer 2020 programı hayata geçiriliyor. Programa başvuruların 22 Ocak tarihi itibarıyla resmen başladığı duyuruldu. Bu ilana ve programa başvuruda bulunmak isteyen ve Akbank bünyesinde stajyer olarak çalışmayı hedefleyenlerden talep edilen başvuru şartları da netlik kazandı. Akbank kurumsal internet sitesi üzerinden banka iş ilanları başlığı altında yapılan duyuruya göre Akbank üniversite öğrencilerinin stajyer unvanlı çalışan başvurularını kabul etmeye başladı.

Kapılarını Üniversite Öğrencilerine Açıyor

Akbank kurumsal internet sitesi üzerinde Akbank Demo Stajyer 2020 adı verilen yenilikçi eğitim ve çalışma programına ait detaylar da paylaşıldı. Akbank'ın bankacılık alanındaki rakiplerinden farklı olarak stajyerlere büyük önem verdiğinin de ayrı bir göstergesi olan bu program için banka iş başvurusunda bulunacak olan adayların başvuruları kabul edilmeye başlandı. Akbank'tan yapılan açıklamadan bu başvuruların kabulünde, stajyer ilanına başvuruda bulunmak isteyen başta üniversite öğrencileri ve yeni mezunlar olmak üzere çok tüm adaylar için önem taşıyan detaylar hakkında da bilgi verildi. Akbank iş ilanları başlığı altında kamuoyuna duyurulan "Akbank Demo Stajyer 2020" duyurusunda başvuruda bulunacak kişilerin üniversite öğrencisi olması gerekiyor. Bununla birlikte adaylarda aranan şartlar da Akbank kurumsal internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada yer aldı. Böylelikle Akbank Demo stajyer başvurusunda bulunmak isteyen adayların yerine getirmesi gereken şartlar belli oldu.

Akbank Stajyer İş Başvurusu Şartları Nelerdir?

Akbank'ın yenilikçi eğitim ve çalışma programlarına başvuruda bulunmak isteyen adaylarda aranan şartlar, şirketin internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden öğrencilere duyuruldu. Bu duyuruya göre yeni mezunların Akbank stajyer programına iş başvuruda bulunmalarının mümkün olmadığı görüldü. Akbank stajyer 2020 programına başvuruda bulunmak isteyen adaylarda aranan şartlar şu şekilde belirlendi:
  • Üniversitelerin 4 yıllık lisans programlarına dahil olmaları,
  • Tercihen üniversitelerin iktisadi ve idari bilimler fakültelerinde 2. - 3. ve 4. sınıf öğrencileri olmaları,
  • İleri düzeyde İngilizce biliyor olmaları gerekmektedir.
Adayların kariyer planları içinde bir bankada stajyer öğrenci olarak işe başlamak ve bu doğrultuda ilerlemek istemesi de Akbank için önem verilen kriterler arasında yer aldı. Bu şartları taşıyan öğrencilerin iş başvuruları Akbank Demo Stajyer 2020 isimli eğitim ve çalışma programı kapsamında onaylanıp kabul edilmeye başlandı.

Akbank Stajyer İş Başvurusu Tarihleri

Akbank bünyesinde stajyer öğrenci olarak önemli bir kariyer yapmak isteyen üniversite öğrencilerinin başvuruları Akbank'ın ilgili departman tarafından alınmaya başlandı. 22 Ocak 2020 tarihi itibarıyla resmen başlayan Akbank Demo Stajyer 2020 programı başvuruları, 16 Mart 2020 tarihine kadar devam edecek. İş başvurusu kabul edilip program dahilinde bankada stajyer olarak görev alacak olan öğrenciler, Akbank bünyesinde İstanbul 4. Levent'te bulunan ya da Kocaeli Gebze'de konumlanan Akbank Genel Müdürlüğü bünyesindeki birimlerde istihdam edilecek. Yeni stajyerlerin Akbank birimlerinde yaz dönemi boyunca çalışacakları da bankanın kurumsal internet sitesi üzerinden üniversite öğrencilerine duyuruldu. Yaz boyuca Akbank Demo Stajyer 2020 programında görev alma fırsatı bulan üniversite 4. sınıf öğrencileri, program sonunda Akbank'ta kariyerlerine devam etme şansına sahip olabilecekler.
Editör: TE Bilisim