Bildiğiniz üzere hem memur emeklileri hem de SSK ve bağkur emeklileri her yıl Ocak ve Temmuz aylarından itibaren emekli maaşlarını zamlı olarak alırlar. Memur emeklileri zamlarını toplu sözleşme ile belirlenen oran üzerinden alırken, SSK ve Bağkur emeklileri ise Ocak ve ya temmuz ayından önceki son 6 aylık dönemde gerçekleşen ve TÜİK tarafından açıklanan enflasyona göre zam almakta. Peki 2018 Ocak ssk emeklisi zammı ne kadar? 2018 Ocak bağkur emekli maaş zammı ne kadar? 2018 Ocak ayında memur emeklileri ne kadar zam alacak? İşte tek tek tüm emeklilerin 2018 ocak emekli maaş zamları. 2018 Ocak memur emeklisi, dul ve yetim emekli maaş zammı ne kadar? Memur emeklileri ile dul ve yetimleri 4. dönem toplu sözleşme gereği 2018 Ocak ayından itibaren emekli maaşlarını %1,66 ek enflasyon zammı ile birlikte %5,66 oranında zamlı olarak alacaklar. 2018 memur emeklisi enflasyon zammı alacak mı? Memurlar ve memur emeklileri 2018 Ocak ayından itibaren %1,66 oranında enflasyon zammı alacaklar. 2018 ocak memur emeklisi ile dul ve yetimlerin maaş zam farkları ne zaman ödenecek? Bildiğiniz üzere memur emeklilerinin maaş zamları 15 Aralık 2017 tarihinden itibaren maaşlara yansıtılmakta. Memur emeklisi ise maaşını her ayın başında almakta. Böyle olunca arada oluşan maaş farkları da maaş ödeme tarihinden sonraki bir tarihte hesaplara aktarılmakta. Memur emeklisi ile dul ve yetimlerinin 2018 Ocak emekli maaş zam farklarının da 20 Ocak 2017 tarihinden itibaren emekli maaş hesaplarına aktarılacaktır. 2018 memur emekli maaşı sorgulama, maaşımda kesinti var mı nasıl öğrenebilirim? Emekli maaşınızın ne kadar olduğunu, emekli maaşınızda kesinti olup olmadığını E devlet sisteminden öğrenebilirsiniz. E devlet sisteminde E-Hizmetler-Sosyal Güvenlik Kurumu-4C Hizmetleri-4C Aylık bilgisi menüsünden aylığınızı görünüleyebilir, 4C Emekli Aylık kesintileri menüsünden ise aylığınızdaki kesinti tutarları ve bilgisi konusunda detaya erişebilirsiniz.
2018 memurların emekli maaşları hangi günler ödenir?
Memurların emekli maaşları her ayın başında ödenir. 2018 Ocak SSK emeklisi ile dul ve yetimlerin maaş zammı ne kadar? SSK emeklisi 2017 yılının ikinci yarısında gerçekleşecek enflasyon kadar Ocak ayında zam alacak. 2017 ikinci dönem enflasyon oranı 03 Ocak 2018 tarihinde açıklandı. Buna göre 2018 Ocak ayında SSK emeklilerinin zam oranı  %5,69 olacaktır. 2018 SSK emekli maaşı sorgulama, SSK emekli maaşım ne kadar 2018 SSK emekli maaşınızın ne kadar olduğunu E devlet sisteminden öğrenebilirsiniz. E devlet sisteminde E Hizmetler-Sosyal Güvenlik Kurumu-4a Hizmetleri-4a Aylık bilgisi menülerini takip ederek aylığınızın ne kadar olduğunu öğrenebilirsiniz.

2018 ssk emekli maaşları hangi tarihlerde ödenir?

SSK emekli maaşının ödeneceği tarih tahsis numaranızın son rakamına göre belirlenir. 2018 Ocak bağkur emeklisi ile dul ve yetimlerin maaş zammı ne kadar? Bağkur emeklileri de SSK emeklisi gibi 2018 Ocak ayında 2017 yılının ikinci altı aylık döneminde gerçekleşen enflasyon kadar zam alabilecek. Bağkur emeklisi ile dul ve yetimlerin 2018 Ocak ayından itibaren alacakları zam oranı %5,69 tir.  2018 bağkur emekli maaşı sorgulama Bağkur emekli maaşınızın ne kadar olduğunu, maaşınızdan ne kadar kesinti yapıldığını E devlet sisteminden kolayca öğrenebilmeniz mümkün. Bunun için e devlet sisteminde E Hizmetler-Sosyal Güvenlik Kurumu-4B hizmetleri-4b Aylık Bilgisi menülerini takip etmeniz gerekmektedir. 2018 emekli maaşı başka bankaya taşıma nasıl yapılır? Emekli maaşınızı e devlet sistemini kullanarak kolayca başka bankaya taşıyabilirsiniz. Emekli maaşı banka değişikliği nasıl yapılır  başlıklı yazımızdan konu hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.
Editör: TE Bilisim